Skip to main content

Wat we doen

Distributie en transport
van pallets tot complete ladingen

Hoe kunnen wij u helpen?

Waarom Duineveld Transport

  • U ontzorgen staat bij ons centraal
  • Al 100+ jaar een transporthart
  • Jarenlang samenwerken is ons doel

Verzekerd van snel en
kostenefficiënt transport

met een soepele afwikkeling.

Duineveld Transport verzorgt distributie en transport van palletniveau en groupage tot complete ladingen, de zogeheten FTL’s. Wij leveren in de hele Benelux binnen 24 uur af. Conform afspraak en zonder vertragingen. Maar liefst 99,5% van de zendingen wordt door ons op tijd, zonder beschadigingen of zonder manco’s afgeleverd!

Alles met
aandacht.

Duineveld Transport werkt met een eigen netwerk, eigen mensen en eigen materieel. Zo bent u verzekerd van snel en kostenefficiënt transport met een soepele afwikkeling. De transporten worden uitgevoerd in eigen beheer en vinden rechtstreeks, zonder overslag, plaats. Hierdoor hebben wij volledige controle op het het vervoersproces en kan de kwaliteit worden gegarandeerd. Dat maakt ons een betrouwbare partner wanneer uw goederen extra aandacht nodig hebben. Ook voor internationaal transport kunt u bij ons terecht. Wij werken als expediteur voor transporten naar Duitsland, Frankrijk, Engeland en alle andere bestemmingen in Europa en daarbuiten.

Een transportbedrijf
met ambitie.

Wij zijn trots op ons wagenpark. Het is immers niet alleen óns visitekaartje, maar onderweg ook dat van u! Het merendeel van onze trucks is uitgerust met duurzame Euro 6 motoren. En ze zijn vanzelfsprekend voorzien van boardcomputers met GPS-verbinding voor track & trace. Daarnaast beschikken wij over stellages voor het transport van lengtematerialen en over mogelijkheden voor zelflossing met kooi-apen.

Meer weten?

Dennis Duineveld vertelt u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op of bel +31 (0) 235 378 203

Wij stellen u als klant centraal
en dat wordt alom gewaardeerd.

“Service naar onze klanten is uiterst belangrijk. Het is daarom van groot belang dat de vervoerder die onze materialen naar onze klanten toebrengt, ook de hoogste service kan bieden. Ook van onze klanten ontvangen wij positieve reacties over Duineveld Transport.”
— Marco van Toor, Plasthill

“Duineveld is een fijne werkgever. In alles voel je dat het een familiebedrijf is. Het is allemaal persoonlijker dan bij grote bedrijven.” — Arnaud Schreuder, Chauffeur