Skip to main content

Wat we doen

Vakbekwaam
Bouwtransport

Hoe kunnen wij u helpen?

Waarom Duineveld Transport

  • U ontzorgen staat bij ons centraal
  • Al 100+ jaar een transporthart
  • Jarenlang samenwerken is ons doel

Veilig transport voor
kwetsbare materialen op
bouwlocaties

Een andere specialiteit van Duineveld Transport is het verzorgen van de distributie in de bouwwereld. Ook in het bouwtransport, met kwetsbare materialen en minder goed bereikbare locaties, wilt u immers gebruik maken van een logistiek partner die zijn vak verstaat.

Ons wagenpark is uitgerust met stuurassen en kooi-apen voor lossing op de bouwplaats. Wij hebben bovendien een uniek concept ontwikkeld: we hebben trailers uitgerust met stellages voor het vervoer van lengtematerialen. We zijn trots dat we voor mooie opdrachtgevers als Knauf Insulation en Wentzel BV de gehele distributie in Nederland voor onze rekening mogen nemen.

Meer weten?

Dennis Duineveld vertelt u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op of bel +31 (0) 235 378 203

Wij stellen u als klant centraal
en dat wordt alom gewaardeerd.

“Als toeleverancier van de bouw- en installatiegroothandel leveren wij langmateriaal zoals buizen en zinken dakgoten in heel Nederland. Duineveld heeft met zijn op maat gemaakte trailers het vervoer prima op orde, van kleine orders op de bouwplaats, gelost met kooi-aap, tot grote leveringen bij de DC’s van onze klanten.” – Marcel Oostendorp, commercieel directeur, Wentzel B.V.

“Ik werkte 7 dagen in de week per week in het veetransport: Engeland, Ierland, Spanje, Zweden, Polen, Tsjechië, Roemenië en zelfs Tunesië, ik heb overal gezeten. Prachtig vond ik dat. Gelukkig kon ik 8jaar geleden bij Gerard en Marcel terecht. Nu is het 5 dagen in de week knallen en 2 dagen weekend. Ik zou niet anders meer willen!” – Patrick Vermeer, Chauffeur